Maydonoz Soslu Tavuk Sarma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maydonoz Soslu Tavuk SarmaMalzemeler: 2 Adet Tavuk Biftek (125er gr )3 Yemek Kaşığı Kıyılmış Maydanoz 1 Yemek Kaşığı Hardal 1 Tatlı Kaşığı Sıvı Yağ 1 Su Bardağı Tavuk Suyu Tuz , Karabiber 300 gr Haşlanmış Patates1 Tatlı Kaşığı Nişasta HAZIRLANIŞI : Tavuk bifteği tuzlayıp biberleyin 2 yemek kaşığı maydanozu hardal ile karıştırıp bifteklerin üzerine sürün, daha sonra biftekleri rulo yapın![]() Ruloları 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kızartın Tavuk suyunu ilave edip 20 dakika pişirin![]() Sosa soğuk su ile eritilmiş nişasta katıp bir taşım pişirin Tuz, karabiber ve kalan maydanozu ekleyin![]() Haşlanmış patatesle birlikte servis yapın
|
|
|
|