![]() |
Tavuk Suyu (2 Lt) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Suyu (2 Lt)MALZEMELER 2 Soğan 2 Büyük Havuç 2 Sap Pırasa 1 Bütün Tavuk Tuz, Karabiber Taneleri HAZIRLANIŞI 1- Soğanları soyup ikıye bölün ![]() ![]() ![]() 2-Çorbanın lezzetini arttırmak için soğan, havuç ve pırasayı çorba yapımında kullanmadan önce bir tencerede kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Tavuğu çorbanın içinden alın ![]() ![]() 4-Tavuğun etini kemiklerinden ayırın ![]() ![]() ![]() ÖNERİ Çorbayı Dondururken: Eğer sadece az miktarda tavuk suyuna ihtiyacınız varsa kalanı dondurabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|