![]() |
Tavuklu Karnıbahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Karnıbahar![]() 1 karnabahar Sosu için: 1 çorba k ![]() 2 su b ![]() muskat tuz, karabibar sıvıyağ Üzeri için: 1 tavuk göğsü 1 soğan 1 diş sarımsak 1 kase mantar tuz, karabiber zeytinyağı kaşar p ![]() HAZIRLANIŞI: Karnıbaharlarımızı sıcak suda haşlayıp süzelim ![]() fırın tepsisinin altına bıçakla küçülterek yerleştirelim ![]() diğer tarafta sıvıyağda unu kavurup üzerine süt,muskat tuz ve karabiber ilave derek hazırladığımız akıcı kıvamdaki beşamel sosu gezdirelim ![]() ve sarımsağı soteleyelim ![]() doğrayarak alalım ![]() mantarları ekleyelim ![]() sosun üzerine boşaltalım ![]() serpip 180 derecelik fırında kaşarlar eriyip üzeri kızarana kadar pişirelim ![]() bile yedirebilecek lezzette ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|