Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamyalı, güveçte, piliç

Güveçte Bamyalı Piliç

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Bamyalı Piliç



Güveçte

1 adet
yarım kg
2 adet orta boy
2 adet iri
4 adet sivri
8 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı sirke

Piliç parçalara bölünür, teflon tavada sadece renk alacak kadar kızartılır, uygun büyüklükteki bir güvece dizilir, üzerine iri doğranmış sivri serpilir, temizlenmiş, yıkanmış, süzülmüş yerleştirilir En üste rende tuz ve sirke konur, güvecin kapağı kapatılır, kısık ateşte 1 buçuk saat pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.