![]() |
Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 3 Tavuk Göğsü 100 gr Mantar 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Kahve Fincanı Margarın 3 Çay Bardağı Tavuk Suyu 1 Çay Bardağı Krema 3-4 Dal Maydanoz Bir Tutam Kekik Tuz, Karabiber PİLAV İÇİN: 1 Su Bardağı Pirinç 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Su Bardağı Tavuk Suyu Yemeğin Tarifi Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Tavuk etlerini una bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|