Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kievski, piliç

Piliç Kievski

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Kievski




MALZEMELER

Piliç göğüs

kaşar peyniri

domates

mantar

dana jambon

tereyağ

tuz

karabiber

kimyon

galete unu

sıvı yağ

yumurta

HAZIRLANIŞI

Dövülmüş piliç göğsünün içine rendelenmiş kaşar,inçe doğranmış domates,mantar,dana janbon ve tereyağ konularak,rulo şeklinde darılıp,tuz,karabiber ve kimyona marine edilirÇırpılmış yumurtaya batırılıp,galete edilirKızgın olmayan yağda normal ateşte pişirilirSebze garnisiyle birlikte servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.