Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
püreli, tavuk

Püreli Tavuk

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Püreli Tavuk



MALZEMELER
6 adet orta irilikte patates
1/5 litre süt
200 gram tereyağı
1 kilo tavuk fleto
1 baş soğan
tuz
karabiber
kimyon
kırmızı biber
1 çorba kaşığı salça
1/2 çay bardağı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
Patateslerin kabuklarını soyup, haşlayın Daha sonra haşlanan patatesleri tel süzgeçten geçirip tereyağını ve sütünü ilave edelim Hepsini karıştırarak püre haline getirin ve tuzu ilave ederek bırakın Diğer taraftan tavukları kuşbaşı doğrayıp, bir baş soğanla ve zeytinyağı ile kavurunSalçasını baharatlarını ilave edin Kısık ateşte 15 dakika kavurun Servis tabağına püreyi yayın ve üzerine pişirdiğiniz tavuğu ilave ederek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.