![]() |
Piliç Etli Mantar Güveci (3 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Etli Mantar Güveci (3 Kişilik)MALZEMELER 1 Tatlı Kaşığı Hardal 1 Çay Bardağı Ayçiçek Yağı 1 Çorba Kaşığı Sirke 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Yoğurt ½ Çorba Kaşığı Soya Sosu Tuz , Karabiber 3 Diş Sarmısak 2 Adet Tavuk Göğsü 300 gr Mantar 2 Çorba Kaşığı Ayçiçek Yağı 1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi HAZIRLANIŞI 1 tatlı kaşığı hardalı, 1 çay bardağı sıvı yağı, 1 çorba kaşığı siraaai, 1 çorba kaşığı unu, 1 çorba kaşığı yoğurdu, soya sosunu, kırmızıbiberi, küçük doğradığımız sarmısakları ve yeterince tuzu derin bir kapta iyice karıştıralım ![]() Küçük parçalar şeklinde kesilmiş tavuk göğsünü hazırladığımız bu sos ile harmanlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri ve mantarları tam kıvamında piştiklerinde 3 güveç kabına harcı eşit miktarda bölelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|