Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler Yemek : Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler Yemek : Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler Yemek : Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik) Tür : Av Etleri Mutfak : Genel mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 4 Adet Kuzu İncik 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Salça 12 Adet Arpacık Soğanı 2 Adet Çarliston Biber 2 Adet Domates Tuz Kızartmak için Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI öncelikle sıvı yağı tavaya alın Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin Unun rengi değişene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin Yeterince suyu ekleyin Kuzu inciklerini tencereye aktarın Et yumuşayana dek pişirin Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edinMantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin 1-2 taşım kaynatın Sıcak olarak servis yapın |
|