![]() |
Tepside İçli Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepside İçli KöfteMalzemeler: 3 su b ![]() 3 patates 2 çorba k ![]() 250 gr ![]() tuz, karabiber pul biber İç harcı için: 350 gr ![]() 3 soğan 1 su b ![]() 1 tutam maydanoz tuz, karabiber zeytinyağı HAZIRLANIŞI: Karıştırma kabına 3 su bulguru alın üzerine geçecek kadar sıcak su ekleyin üzerini kapatın ![]() Bulgur demlenin üzerine 250 gr ![]() ![]() Üzerine haşlanmış patasesi rendeleyin ![]() 2 çorba kaşığı biber salçası ilave ederek yoğurun ![]() İç harcı için tavaya küp keslimiş 3 adet soğanı alın ![]() Üzerien kıymayı ekleyin ![]() 1 tutam maydonoz ekleyerek bir iç harç oluşturun ![]() Yuvarlak bir fırın tepsisine bulgurlu harcı yayın ![]() Üzerine kıymalı harcı yayın ![]() Üzerine tekrar bulgurlu harcı yayarak kapatın ![]() Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|