![]() |
Bıldırcın Kağıtta Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Kağıtta Tür : Av Etleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Kağıtta Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Kağıtta Tür : Av EtleriBıldırcın Kağıtta Tarife ait bilgiler Yemek : Bıldırcın Kağıtta Tür : Av Etleri Mutfak : Fransız mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 4 kişilik 8 adet bıldırcın 2 çorba kaşığı tereyağı tuz bir tutam karabiber 250 gr taze mantar 1 bağ kıyılmış maydanoz ½ su bardağı et suyu 1 adet bütün yağlı kağıt -ortadan katlanıp kalp biçiminde kesilmiş HAZIRLANIŞI Mantarı birkaç su yıkayın ve bir kaba çıkarın, piyaz doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|