Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk MutfağıBıldırcın Şiş Tarife ait bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 5 adet bıldırcın asma yaprağı Tuz, karabiber 5 Kişilik HAZIRLANIŞI Bıldırcınların tüylerini temizleyin Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın |
|