![]() |
Basalla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BasallaMALZEMELER 1 kg ![]() 2 su bardağı ince köftelik bulgur 1 su bardağı nohut 1 yemek kaşığı biber salçası 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nar ekşisi 1 yemek kaşığı nane 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz HAZIRLANIŞI 1 bardak suyla bulguru ıslatın, 10 dakika bekletip yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye tereyağı, tavla zarı formunda doğranmış soğanı ve eti koyun ![]() ![]() ![]() Kaynayan yemeğe nar ekşisi ve fıstık köfteleri atın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|