![]() |
Bonfile, Antrekot, Şişlık İçin Terbiye Sosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile, Antrekot, Şişlık İçin Terbiye SosuMALZEMELER 2 adet orta boy soğan (rendelenmiş) 1 yemek kaşığı hardal 5-6 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 1 yemek kaşığı bal Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin) Eğer evde varsa; 2 yemek kaşığı worcehtershire sosu ya da barbekü sosu da katabilirsiniz ![]() HAZIRLANIŞI Derin ve yayvan bir karıştırma kabına yukarıdaki tüm sos malzemelerini aktarıp, çatalla çırpın ve etlerinizi içine koyup, mümkünse bir gece önceden buzdolabında bekletin ![]() Orta ısıdaki ızgara ya da barbeküye koyunca 7 dakika bir yüzünü, 7 dakika öbür yüzünü kızartıp, servise sunun ![]() Kalın gövdeli etleri pişirirken, ızgara süresi 15-17-20 dakikayı bulabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|