Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, böbrekli, pilavı

Böbrekli Bulgur Pilavı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Böbrekli Bulgur Pilavı




MALZEMELER

4 adet böbrek

2 yemek kaşığı margarin

2 bardak iri bulgur

2 adet yeşil biber

2 adet kuru soğan

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI

Margarini eritin Bulguru içine atıp 3-4 dakika kavurun 3 bardak sıcak su ilave edin, tuz atıp kısık ateşte pişirin

Böbrekleri küçük küçük doğrayıp tencereye koyun Suyunu bırakıp çekince soğan, margarin, yeşil biber, karabiber ve tuz atıp kavurun Bulgur pilavını üstüne döküp sıcak sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.