![]() |
Adaçayı Ve Tereyağı Soslu Ravioli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adaçayı Ve Tereyağı Soslu Ravioliiçindekiler 80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım) 500 gr taze ravioli (Migros'ta 300 gr'lık paketlerde taze ravioli satıyorlar, ama 300 gr iki kişiyi doyurmaz ![]() ![]() ![]() ![]() 80 gr tereyağı 1 diş ezilmiş sarımsak 1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı hazırlanışı Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin ![]() Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün ![]() ![]() ![]() Bir tencerede yağı eritin ![]() ![]() ![]() Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|