![]() |
Gencim Güzelim... Ama! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülrüba
|
![]() Gencim Güzelim... Ama!Gencim Güzelim ![]() ![]() ![]() Yakınlarımızla birlikte, ölen annemin halasının yüzünü son bir defa görmek için mezarın başına gittiğimizde, imam bu isteğimizi kabul etmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra, hepimiz onu terkettik ![]() ![]() ![]() “Ben madem ki, toprağın altında tek başıma bırakılacağım? Madem ki, asıl lâzım olan yerde kimse benimle ilgilenmeyecek? O zaman dünyada iken ne diye onun bunun sözüne kanıp, sofu derler diye ibâdetlerimi yapamıyorum? ![]() ![]() Eve döndüğümüzde anneme; “Fazla eşarp veya tülbent var mı?” diye sorunca, çok şaşırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne söylediysem onlar ikna olduklarını söylemediler ![]() “Burada bana akıl verebiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Ey kuL kıL namazı,Çekme dünya nazı ![]() Yarın kıLarım diyenin,Dün kıLDık namazını !
![]() |
|