Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
patlıcan, pekmezli

Pekmezli Patlıcan

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pekmezli Patlıcan




mezli patlıcan malzemeleri

2 kemer patlıcan

200 gr süzme yoğurt

Tuz

1 çay bardağı üzüm pekmezi

Süslemek için

Antep fıstığı

Pekmezli patlıcan hazırlanışı

Pekmezli patlıcan: Davetlerinizde hazırladığınız mezelerle farklılık yaratın Patlıcanları alüminyum folyoya sarıp ocağın üzerinde közleyip kabuklarını soyun Patlıcanların içlerini süzme yoğurt ve tuz ile karıştırıp servis tabağına alın Üzerine üzüm pekmezi gezdirin İri çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın

Pekmezli patlıcan artık hazır, afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.