![]() |
Fırında Balık Ve Arkadaşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Balık Ve Arkadaşları![]() Malzemeler: Bir adet dilimlenmiş palamut 2-3 defne yaprağı 2 adet orta boy patates minik havuçlar, brokoli 1 avuç Maydanoz, 5 yemek kaşığı zeytinyağ 1/2 limon tuz, karabiber Hazırlanışı: 1- Dilimlenmiş palamutları yıkayıp geniş bir tabağın içine alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Patatesleri dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Bir tencerenin içinde havuçları ve brokolileri haşlayın ![]() 4- Patates ve balıklar olunca fırından çıkarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|