![]() |
Ekmek Üstünde İzgara Keçi Peyniri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmek Üstünde İzgara Keçi PeyniriEkmek Üstünde Izgara Keçi Peyniri 4 iri diş (soyulmamış) 1 küçük tatlı kırmızı 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 4 ince kepek ekmeği dilimi 2 tatlı kaşığı taneli hardal 100 g i (4 dilime ayrılmış) 4 tatlı kaşığı taze çekilmiş Parmesan (ya da kaşar) i rendesi 1 olgun (dilimlenmiş) 4 yeşil salata yaprağı (yıkanıp, kurulanmış) 8 taze frenk fesleğeni dalı (isteğe bağlı) Önce fırınınızın ızgarasını ısıtın ![]() ![]() ![]() Her kepek ekmeği dilimini diliminden biraz daha büyük kare (ya da diliminin biçimine göre yuvarlak) kesip, fırın ızgarasının altında her iki yüzlerini hafifçe kızartın ![]() ![]() ![]() Sarmısak ve kırmızıin kabuğunu soyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|