![]() |
Elmalı Milföy Pasta (2) (10 Dilim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Milföy Pasta (2) (10 Dilim)(2) (10 Dilim) ![]() Malzemeler 450 gr Milföy Hamuru (6 yaprak) 1 Çorba Kaşığı Pudraşekeri 100 gr Bademezmesi 600 gr Kremşanti 1 kg Elma 1 Kırmızı Elma 4 Çorba Kaşığı Tozşeker 1 Su Bardağı Elma Suyu 1 Portakal 1 Tarçın Çubuğu 3-4 Çorba Kaşığı Nişasta 2 Paket Vanllya 200 gr Böğürtlen Reçeİi Nane Yaprakları Yemeğin Tarifi Fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elmaları - kırmızı elma hariç - soyup dörde bölün ve çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız kremşantiye vanilyayı ilave edin ![]() ![]() Bademezmeli hamurların üzerine reçelli karışımdan sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|