![]() |
Etli Lahana Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Lahana BohçasıEtli lahana bohçası malzemeleri 12 iri lahana yaprağı 2 soğan 200 gr kuzu kuşbaşı 1 su bardağı sıcak su 2 diş sarımsak 2 çay bardağı pilavlık bulgur 2 dal maydanoz Tuz karabiber 2 domates Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı domates salçası Etli lahana bohçası hazırlanışı Etli lahana bohçası: Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Lahana yapraklarını diri kıvamda haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti ilave edin ve et suyunu salıp çekene kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte et yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Lahana yaprağını çorba kepçesinin içine kenarları dışa taşacak şekilde serip bulgurlu harcı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Salçayı kalan suda ezip bohçaların üzerine gezdirerek dökün ![]() ![]() ![]() Etli lahana bohçası artık hazır, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|