![]() |
Böğürtlenli Pasta (12 Kişilik).. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böğürtlenli Pasta (12 Kişilik)..MALZEMELER 3 Yaprak Jelatin ½ Limon Suyu 600 gr Böğürtlen 100 gr Labne Peynir 5 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 Su Bardağı Süt 1 Çorba Kaşığı Böğürtlen Likörü 2 Çorba Kaşığı Böğürtlen Şurubu İkiye Bölünmüş Hazır Pandispanya HAZIRLANIŞI Jelatini sıcak suyun içine koyun ![]() ![]() ![]() Böğürtlenlerin 250 gramını mikserde püre haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanyayı böğürtlen şuruplu ve likörlü süt ile ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() Not_12 kişiliktir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|