![]() |
Havuçlu Kabak Sufle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuçlu Kabak SufleGünün ürünü olan ve kış mevsiminde bol bulunan bir sebze olan havuç basit bir sufle tarifinin içinde çıkıyor bu kez karşımıza ![]() ![]() Danışanlarımdan Aylin Hanım?ın geliştirdiği bu tarif özellikle sebze yemek istemeyen çocuklar için mükemmel bir ana yemek seçeneği ![]() ![]() Malzemeler ( 8 kişilik) 2 adet taze kabak 2 orta boy havuç 2 yufka 2 su bardağı light süt 2 adet yumurta 120 gr beyaz light peynir rendesi ( 4 kibrit kutusu kadar) 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 demet taze nane 1/3 demet dereotu Pul biber, tuz, karabiber Yapılışı: Kabak ve havuçları yıkadıktan sonra soyup rendeleyin ![]() ![]() ![]() Derin bir kapta yumurtaları iyice çırpın ![]() ![]() ![]() Yufka parçalarını, sebzeleri, baharatları yumurta karışımının içine ekleyip çatalla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Porsiyon Ölçüsü- Kalorisi: Tüm suflenin 1/8?i - 275 kalori Değişim karşılığı: 1/2 sebze + 1/4 süt + 1 et + 2 dilim ekmek Diyetisyen Görüşü: Yeterli ve dengeli beslenme, her öğünde temel besin gruplarından dengeli bir şekilde almakla sağlanabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|