Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, taş

Taş Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taş Kebabı



Malzemeler
  • 1 kg kuşbaşından irice koyun eti
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • 1 baş soğan
  • 2-3 defne yaprağı
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 1 çorba kaşığı un
  • 10 bardak su

Yapılışı

1 kilo kuşbaşından irice koyun etini bir tencereye koyun 1 çorba kaşığı margarin, ince kıyılmış 1 baş soğan, 2-3 defne yaprağı ilave edin Etler saldıkları suyu çekene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salça ile 1 çorba kaşığı unu ilave edin 5 dakika iyice karıştırarak kavurun Üzerine 10 bardak su ilave ederek 2-2 buçuk saat hafif ateşte pişirdikten sonra indirin Defne yapraklarını çıkarıp atın Servis tabağına alın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.