Küçük kuşbaşı doğranmış etleri, çok az suda pişirin Önce şurubu hazırlayın Dört bütün elmayı soyup, çekirdeklerini çıkardıktan sonra hazırladığınız şuruba batırın, ateş koyun Pişirme sırasında şurubu sürekli elmalar üzerinden kaşıkla aktarın Şurup kalınlaşınca gülsuyu ile inceltin Bu işlemi üç defa tekrarlayın Pişen elmaları şuruptan çıkarıp bir tabağa alın Elmaları çıkardığınız şurubun içinde etleri birkaç dakika çevirin 3 elmayı soyup, çekirdeklerini çıkarın, mikserden geçirin Tencereye bir parça şurupla etleri koyun, kalan 2 elmayı soyup çekirdeklerini ayıklayıp ince doğrayın ve 200 gram incelmiş bademle birlikte pişmeye bırakın Hurmaların çekirdeğini çıkarıp ikiye ayırın, safranı ve nişastayı ayrı ayır gül suyuyla inceltin, tuzunu ekleyerek ateşten çekin Bir tabağa alın Şurupta pişmiş elmaları üzerine yerleştirin, kalan bademi üzerine koyun ve gülsuyu serpin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.