![]() |
Yemek Adı : Pilavlı Bıldırcın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Adı : Pilavlı BıldırcınYemek Adı : Pilavlı Bıldırcın Mutfak : Fransız Türü : Av Etleri MALZEMELER 4 kişilik 8 adet bıldırcın 1 ½ su bardağı pirinç 2 çorba kaşığı yağ 1 kahve fincanı beyaz fıstık 1 kahve kaşığı kuş üzümü 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan bıldırcınların kalpleri ve ciğerleri bir tutam karabiber ½ tatlı kaşığı tuz 2 ½ su bardağı et suyu yada su HAZIRLANIŞI Bıldırcınları sırtından boydan boya yarıp göğsüne bastırarak yassı hale getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|