Yemek Adı : Yagda Yumurta |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Adı : Yagda YumurtaYemek Adı : Yagda Yumurta Mutfak : Türk Türü : Av Etleri MALZEMELER 4 ADET KÖY VEYA ÇiFTLiK YUMURTASI SIZMA VEYA EKSTRA EKSTRA ZEYTiN YAĞI VEYA TEREYAĞ TUZ, KARABİBER PİŞİRME KABI : MÜMKÜSE CAM KAPAKLI TEFLON TAVA HAZIRLANIŞI TAVAYA MAKUL MİKTARDA ( 50 GR ) ZEYTYİN YAĞI KOYUNUZ, VEYA ÇOK AZ ISITARAK ERİMESİNİ SAĞLADIĞINIZ TEREYAĞ İÇİNE 2 ADET YUMURTAYI İLAVE EDİNİZ TUZ VE KARABİBER KOYDUKTAN SONRA TAVANIN CAM KAPAĞINI KAPATIN VE HIZLI ATEŞTE YUMURTANIN BEYAZI PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ (3 DAKİKA YETER VE SARISI PİŞMESE DAHA İYİ OLUR ) |
|