![]() |
Fıstıklı Tavuk Hazırlama Süresi: 25 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 8 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıstıklı Tavuk Hazırlama Süresi: 25 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 8Fıstıklı Tavuk Hazırlama Süresi: 25 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 8 Malzemesi: 4 adet tavuk göğüs eti 1 su bardağı tuzsuz antep fıstığı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Tarifi: • Tavuk göğüslerini enlemesine 5’er santim eninde kesin ![]() • Domates salçası, zeytinyağı, yoğurt, karabiber ve tuzu karıştırın ![]() • Hazırladığınız bu sosta tavuk göğüslerini 20 dakika bekletin ![]() • Sostan çıkardığınız tavuk etlerine antep fıstığını eşit olarak paylaştırın ve rulo şeklinde sarın ![]() • Yağlanmış fırın tepsisine dizin, 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|