![]() |
Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10Ballı Tavuk Hazırlama Süresi: 5 Pişirme Süresi: 25 Kişi Sayısı: 10 Malzemesi: 10 adet tavuk kalçası 1 çay bardağı soya sosu 1 çay bardağı bal 1 çay kaşığı karabiber Tarifi: • Tavukları yıkayıp, süzün ![]() • Çukur bir kapta, soya sosunu, karabiber ve balı karıştırın ![]() • Hazırladığınız sosa tavukları koyun ve 2 saat buzdolabında bekletin ![]() • Fırına dayanıklı cam bir kaba sosuyla birlikte tavukları aktarın ![]() • 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|