Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
limonlu

Limonlu Et

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Et



LİMONLU ET TARİFİ
tuz
1 adet limon
1 bütün kuzu budu
karabiber
defneyaprağı


Yapılışı Kuzu budunu güzelce yıkayın Suyunu süzdürmeden tencereye koyun Etin her tarafını tuz ve karabiberle güzelce ovun Üstüne ortasından kestiğiniz limonu da sürün

Birkaç defne yaprağını etin muhtelif kısımlarına yapıştırdıktan sonra tencereyi kandil gibi yanan çok hafif ateşe oturtun

Limonu tencerenin dibinde bırakın Su ilave etmeden kendi halinde yaklaşık 3-35 saat pişirin Sonra dilediğiniz gibi servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.