Sandal Kebabı |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sandal KebabıMALZEMELER Kabak:5ad(dolmalık) Kıyma:250gr Domates:2ad Sivri biber:10ad Maydonoz:1dem Karabiber:15gr Kırmızı pul biber:15 Tuz:25 Bulyon:10gr Salça:25gr Tereyağ:75gr Un:100gr Su:100ml Süt:100ml Yumurta:1ad Kaşar:100gr Soğan:1ad YAPILIŞ TARİFİ Kabaklarımız ikiye bölüp 10 dakika haşlayalım Kaşık yardımıyla iç lerini oyalım Ve karnıyarık içi hazırlar gibi icinin hazırlayalim ve sadece domates ve biber ekliyelim Beşamal sos yapalim ve domates sosumuzu hazırlıyalim Kabaklarımızı tepsiye dizelim ve içine içimizi doldurup, üstüne beşamal sosumuzu krema torbasıyla sıkalim,domates sosumuzu ekleyip kaşarlarımızı üstüne serpelim 15-20dk fırında pisirelim ve çıktıktan sonra dereotumuzu ince kıyıp üstlerine serpip servis edin |
|