Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hacı, kebabı, osman

Hacı Osman Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hacı Osman Kebabı



Kullanılacak Malzemeler
1/2 çay kaşığı tarçın
Tuz, karabiber
3 orta boy soğan
1 kg kuzu eti

Hazırlanma Şekli

Birbirinin içine oturabilecek iki tencere alın ve iri kuşbaşı şeklinde doğranmış etleri yıkayıp, suyunu süzmeden küçük olanın içene koyun Etlerin üzerine ince kıyılmış soğanları ekleyin Tuzu, biberi ve tarçını üstüne serpiştirin Küçük tencereyi, kapağını kapatıp, içinde su bulunan büyük tencerenin içine oturtun Hiç su koymadan orta ateşte, etler kızarıncaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin Tencereyi ateşten alıp, içinden küçük olanı çıkartın Tabaklara aktararak sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.