Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, patates

Haşlama Patates

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Patates



Patatesleri yikayin, soyun ve biçakla yontarak boyu 5-6 cm kalinligi 2,5-3 cm olacak sekilde düzeltin Yikadiktan sonra, patatesleri bir tencereye koyarak üzerini su ile doldurun Yeteri kadar tuz atip atese koyun Köpügünü alin ve yaklasik 20 dk yumusayincaya kadar pisirin Biraz soguk su katarak ocagin altini kapatin (soguk su konmazsa, patatesler pismeye devam eder ve dagilirlar) Bu garnitürü daha çok balik yemekleri ile servis edebilirsiniz Ayrica haslama et ve tavukla da servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.