![]() |
Dizmana Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizmana BöreğiMalzemeler 3 Adet Ekmek Hamuru 200 gr ![]() 1 Adet Soğan 1 Su Bardağı Yoğurt 1/2 Su Bardağı Sıvıyağ 1 Yumurta 4 Adet Patates 1 Demet Maydanoz Tuz, Karabiber Üzerine : Haşhaş Yemeğin Tarifi Fırın tepsisinin tabanına ve yanlarına bir fırça yardımıyle margarin sürelim ![]() ![]() Ön hazırlık olarak patatesleri diri kalacak şekilde bol suda haşlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesleri ilave edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur topunu sıvı yağa batırıp çıkararak, yağlanmış ve unlanmış tepsiye dizelim ![]() ![]() ![]() Yumurtayı, yarım su bardağı sıvı yağı ve 1 su bardağı yoğurdu bir kapta iyice karıştıralım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|