![]() |
Franbuazlı Cheesecake |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Franbuazlı CheesecakeMalzemeler 1 Paket hazır pandispanya 1 ![]() 3 Yaprak jelatin 1 Kutu krem peynir(200 gr) 2 ![]() 3 Su bardağı kremşanti 1 Portakal 1 Su bardağı frambuaz Yarım paket limonlu veya frambuazlı jöle Hazırlanışı Bir çemberi tepsi üzerine yerleştirip hazır pandispanyayı ince bir dilim halinde çemberin içine yayın ![]() Jelatini 5 dakika soğuk suda bekletin ![]() Süzüp süte ilave edin ve kısık ateşte eriyinceye kadar karıştırın ![]() Bu karışıma şeker ilave edip soğumaya bırakın ![]() Ayrı bir kapta peynir ve krem şantiyi çırpıp sütlü karışıma ekleyin ![]() Portakalın kabuklarını soyup dilimleyin ve çemberin etrafına dizin ![]() Hazırladığınız karışımı çemberin içine ilave edipn 1-1 ![]() ![]() Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin ![]() Dolaptan çıkardığınız cheesecake in üzerine frambuazları dizin ve jöleyi ilave edin ![]() Dolapta yarım saat kadar dinlendirdikten sonra çemberi çıkarıp servis tabağına alın ![]() |
![]() |
![]() |
|