![]() |
Gül Kadayıf (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Kadayıf (5 Kişilik)Gül Kadayıf (5 Kişilik) ![]() Malzemeler 200 gr Margarin 2 Adet Yufka 250 gr Tel Kadayıf 150 gr İri Dövülmüş Ceviz Tarçın Şerbeti için: 4 su bardağı şeker 3 su bardağı su 1/4 limon Süslemek İçin: Antep Fıstığı Yemeğin Tarifi İlk yufkayı düz ve sert bir zemine serelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkayı sıkıca rulo haline getirelim ![]() ![]() Yuvarlak parçaları hafifçe yağlanmış fırın tepsisine yatık olarak dizelim ![]() ![]() Kadayıf sarmalarının kızarmasını beklerken bu arada bir tencereye şekeri, suyu ve limonu ilave ederek, kaynatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|