![]() |
Jambonlu Piliç Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jambonlu Piliç BöreğiJambonlu Piliç Böreği tarifi için Malzemeler : • 150 gr Keskinoğlu piliç eti • 150 gr Keskinoğlu piliç jambon • 50 gr çedar peyniri • 40 gr mantar • 1 yemek kaşığı maydonoz • 2 adet keskinoğlu yumurta • 250 gr milföy hamuru • Tuz, karabiber Jambonlu Piliç Böreği yemeğinin hazırlanışı: </STRONG>Piliç eti, jambon, peynir, mantar ve maydonozu karştırıp, bir süre beklemeye bırakınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çırpılmış yumurta sarısını daüzerine sürüp önceden ısıtılmış fırında 220 derecede, 25 dakika pişiriniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|