![]() |
Pratik Pandispanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Pandispanyaoturduğum semtte bir terzi komşu vardı kızının doğum gününü kutluyorduk baktım rulo pasta yapmış harika gözüküyor o zamana kadar evde pandispanya yapmayı bilmiyordum bana tarif etsene dedim 333 dedi o nasıl oluyo dedim kısaca tarif etti 3 fincan un 3 finca şeker 3 yumurta ayrıca kabartma tozu vanilya dedi çok basitmiş bütün malzeme karışınca sana oluyor bir pandispanya malzemenin az olduğunu düşünmeyin sakın,o pastahanelerde satılan rulo pastalar kadar boyutta pasta yapabiliyorsunuz bu hamurun püf noktası yağ konmaması böylece kıvrılabiliyor sadece dökeceğiniz tepsiyi yağlayın yeter yuvarlak tepsi yada dikdörtgen tepsi hiç farketmez piştikten sonra ılımasını bekleyin sonra temiz ve nemli bezle beraber hamuru rulo biçiminde sarıp 30 dakika bekletin eee gerisi size kalmış içini hazırlamak kolay bir kutu şantiyi sütle çırpın içine meyve çikolata fındık ceviz ne bulursanız koyup daha sonra en üzerini resimden kopya çekerek yapabilirsiniz hayal gücünüze bırakıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|