![]() |
Muzlu Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu PayMUZLU PAY MALZEMELER 125 gr margarin 125 gr un bir tutam tuz 1 yumurta 5 corba kasigi toz seker 1 paket muzlu puding 5 yumurta beyazi yarim su bardagi pudra sekeri HAZIRLANIŞI Unu ve tuzu birlikte eleyip ortasini acin ve margarini kucuk kucuk dograyip ilave edin ve yogurun, buna sekeri ve yumurtayi ekleyin ve puruzsuz bir hamur olana dek yogurun ![]() ![]() Hamuru bir pay kalibina yerlestirin, kenarlarini kivirn ve catalla, bir kac yerinden delin, ve onceden isitilmis firinda 15 dakika pisirin (Kizarmamasi gerekiyor) pisen ve soguyan payin ustune hazirladiginiz, pudingi dokun ve guzelce yayin, onun ustunede buzdalbinda soguttugunuz, kremayi dokun, soguk olarak servis yapin |
![]() |
![]() |
|