![]() |
Sürpriz Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sürpriz PastaMalzemeler Keki için: 4 Adet yumurta 4 Kahve fincanı un 4 Kahve fincanı tozşeker Yarım su bardağı kakao 1 Paket vanilya Kreması için: 125 gr margarin 5 Çorba kaşığı un 1 ![]() 1 ![]() 1 Paket vanilya 1 ![]() 1 Su bardağı kakolu süt Üzerine: 1 Paket kakaolu puding 2 ![]() Kremşanti Hazırlanışı · Önce pastanın kekini hazırlayın ![]() · Bunun için yumurta ve şekerini mikserle çırpın ![]() · Unu, kakao ve vanilyayı ilave edip, çırpmaya devam edin ![]() · Daha sonra yağlanmış yuvarlak bir kek kalıbına karışımı dökün ![]() · Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 30 dakika pişirin ![]() · Keki sıcakken kalıptan çıkarıp, enine ikiye bölün ![]() · Çukur bir kaseye üst parçasını sıcakken yerleştirin ![]() · Krema için 50 gram margarini 2 çorba kaşığı unu kavurun ![]() · Çikolatalı sütü ekleyin ![]() · Yarım su bardağı tozşekeri de katıp, pişirin ![]() · Kalan 25 gram margarini ayrı bir kapta, 1 çorba kaşığı unla kavurun ![]() · Kakaolu sütü ekleyin ![]() · Yarım su bardağına yakın şekeri ilave edip, pişirin ![]() · Enine kestiğiniz keki ortasına sırayla sade krema, kakaolu krema ve çilekli kremayı yayın ![]() · Diğer keki üzerine kapayın ![]() · Buzdolabında 1 gece bekletin ![]() · Ertesi gün sütle kakaolu pudingi pişirin ![]() · Keki servis tabağına ters çıkarın ![]() · Pudingi sıcak kekin üzerine dökün ![]() · Kenarlarını kremşanti ile süsleyin ![]() · Soğuyunca dilimleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|