Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kök, pasta

Kök Pasta

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kök Pasta



KÖK PASTA


Malzemeler:
1 adet 3 katli pandispanya
Bir buçuk su bardagi neskafell su
2 su bardagi süt
2 çorba kasigi un
2 çorba kasigi tozseker
1 çay kasigi vanilya
1 adet yumurta sarisi
2'ser çorba kasigi margarin ve kakao
1 paket krem santi
50 gram çikolata
File antepfistigi

TARIFI:
Pandispanyi nescafeli suyla islatin Tencereye un, tozseker, vanilya, yumurta sarisi, süt ve margarini koyun Pürüzsüz hale gelene kadar pisirin Katilasip göz göz olunca, karisimi ocaktan alin Iyice sogutun Krem santiyi ekleyin Mikserle çirpin Pandispanyalarin birinin üzerine bu kremadan sürün Servis tabagina yerlestirin Üzerine rendelenmis çikolata ve antepfistigi serpin Ikinci pandispanyayi da üzerine kapatin Tekrar krema sürün Fistik ve çikolata serpin Üçüncü pandispanyayi yerlestirin Krema sürün Biçakla dört parçaya kesin Kalan kremaya kakao ekleyip, karistirin Pastanin yanlarini bu kakaolu krema ile bulayin Üzerine çatalla sekil verin Dilediginiz gibi süsleyip, bir gece buzdolabinda bekletin Dilimleyerek servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.