Hazırlanması[*]Creme ole'yi, krem şantiyi ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizini bir kaba alın İstediğiniz yoğunluğa gelene kadar azar azar süt ilave ederek mikser ile çırpın Karışımı buzdolabına kaldırıp 15-20 dakika bekletin[*]Pastabanın alt katını 1 yemek kaşığı süt ile ıslatın Üzerine bolca krema sürün Bir muz ve küçük parçalara bölünmüş birkaç çikolatayı bu kata dizin Diğer katı da ıslatıp üzerine kapatın[*]Kalan kremayı üzerine ve yanlarına sürün (Eğer pastayı ertesi gün ikram edecekseniz bu halde buzdolabına kaldırın Üst süslemesini ertesi gün yapın) Kalan muz ve çikolatalar ile pastanızın üzerini süsleyin Kalan boşluklara hindistan cevizi serpin (Kremanız hindistan cevizli olduğu için pütürlü gözükecek, üzerine tekrardan hindistan cevizi serperek bu görüntüyü engellemiş oluyorsunuz)
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.