![]() |
Cevizli Tartölet (Papatya Pastası) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Tartölet (Papatya Pastası)Cevizli Tartölet (Papatya Pastası) tarifi için Malzemeler : � 1 ölçü altlık hamuru İçi: � 1 ½ bardak ceviz içi � ¾ bardak pudraşeker � 3 adet yumurta � 1 çay kaşığı vanilya Üstü için: � ¾ bardak kayısı marmelatı � 1 çay bardağı tuzsuz badem � 1 çay bardağı tuzsuz yeşil fıstık Cevizli Tartölet (Papatya Pastası) yemeğinin hazırlanışı: Bir ölçü altlık hamurunu hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Çekilmiş ceviz, pudraşeker, vanilya ve 3 yumurtayı porselen bir kasede 15-20 dakika karıştırarak koyu krema haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bademlerin ve yeşil fıstıkların kabuklarını kaynar suya atıp çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|