![]() |
Çıkolatalı Pasta 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıkolatalı Pasta 2ÇIKOLATALı PASTA MALZEMELER 1 çay bardağı beyaz şarap (tatlı bir likör de olabilir) 1 adet pandispanya (dikdörtgen şeklinde) 4-5 adet kiraz şekerlemesi 3/4 su bardağı toz şeker 150 gr çikolata hazır krema Sos için: 2 yumurta sarısı 4/5 su bardağı toz şeker 6 çorbakaşığı tereyağı (veya margarin) 1 çorbakaşığı beyaz şarap (tatlı bir likör de olabilir) 2 tatlı kaşığı kakao 3 çay fincanı kahve 6 Kişilik HAZIRLANIŞI Tereyağını (veya margarini) oda sıcaklığında yaklaşık 1 saat kadar bekletip,yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanyayı, üç kat olacak şekilde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezip, ufaladığınız çikolatayı bir kaba koyup içi sıcak su dolu başka bir kabın içine yerleştirerek eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|