3/4 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 paket kremşanti
Kekini ıslamak için:
8-10 çorba kaşığı vişne suyu
Yaplışı:
[*]Her iki patayı 4-5 er kaşık vişne suyu ile ıslatın[*]Pasta kremasını 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı vişne suyu ile çırpalım[*]Birinci patayı servis tabağına alalım ve 2-3 kaşık krema ile kaplayalım Kremanın üzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı çikolata damlalarını vişne tanelerinin üzerine serpin[*]Ikinci patayı üzerine kapatın Kalan tüm kremayı üzerine boşaltın ve pastanın üzerinden yanlara doğru kremayı sürmeye başlayın en son yanlarını düzeltin[*]Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla çikolatalarıyla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz Buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.