![]() |
Pratik Cezerye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik CezeryeMalzemeler 2 su bardağı ince rendelenmiş havuç 60 g ![]() 250 ml ![]() 30 adet Petibör Bisküvi ½ su bardağı ince çekilmiş fındık veya ceviz içi 2 çay kaşığı gül suyu Bulamak için ½ su bardağı toz hindistan cevizi ½ su bardağı iri çekilmiş fındık, antepfıstığı veya ceviz içi Hazırlanışı Rendelenmiş havucu teflon bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Bisküvileri küçük parçalara kırın ![]() ![]() ![]() ![]() Elinizi ıslatarak bu hamurdan, cevizden biraz daha ufak parçalar koparıp, avucunuzun içinde yuvarlayarak top şekline getirin ![]() ![]() Hazırladığınız hamurun tamamı yuvarlanınca bir tepsideki cezeryelerin üzerine hindistan cevizini diğerine ise iri çekilmiş fındık, antepfıstığı veya çeviz içini serpin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|