Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garip, kimya, soru, sınavında

Kimya Sınavında Garip Soru

Eski 04-15-2009   #1
delishhhh

Kimya Sınavında Garip Soru

Diyarbakır’da bir lisenin yazılı sınavında yöneltilen ahiret sorusuna tepki yağdı Cumhuriyet Gazetesi'nden Mehmet Pişkin'in haberi şöyle

Diyarbakır Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi kimya öğretmeni Zeki Kılıçarslan, yaptığı yazılı sınavda ahret sorusu sordu Öğrencilere “İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a gidecek İşlem yaparak sonucu bulunuz” şeklindeki bir soru sorulması tepki çekti

Diyarbakır’ın gözde okullarından Ziya Gökalp Lisesi’nde mescit bulunduğunun fotoğraflarla belgelenmesi üzerine şimdi de Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerin sınavlarda dini içerikli sorular sorduğu ortaya çıktı Okulun kimya öğretmenlerinden Kılıçarslan’ın 10’uncu sınıflara yaptığı sınavda sorduğu soru tartışma yarattı:

“X şahsı hayatı boyunca 310 üzeri 22 tane iyilik ve 410 üzeri -2 mol kötülük yapıyor Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 610 üzeri 23)

"SINIF" DEĞİL MESCİT

Aynı okulda bir sınıfın mescide çevrildiği de belirlendi Okulun birinci katında kütüphanenin olduğu sıradaki en son sınıfın mescide çevrildiği ifade edilirken öğretmen ve öğrencilerin ders aralarında burada namaz kıldığı vurgulandı

Eğitim-Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Yıldırım Arslan, uygulamalara tepki gösterdi Uygulamaların iktidar gücüne dayandığını vurgulayan Arslan, “Fazla söze gerek yok Niyet ortada Benzerlerini AKP iktidarı döneminde birçok kez yaşadık Milli Eğitim Bakanı gibi kişiliklerin eğitim ve öğretim sistemlerinin başındayken eğitimin çağdaş bir norma kavuşması gibi bir durum söz konusu değil” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kimya Sınavında Garip Soru

Eski 04-15-2009   #2
KRDNZ

Öğrenciler namaz kılmaya da başladılarsa bu ülkenin sonu gerçekten iyi değil!

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-15-2009   #3
bbk

yahu bu millet nereye gidiyor burası müslüman bi ülke her kurumda bi mescit olması kadar doğal ne olabilir? sorulan sorunun nesi yadırganmış anlamak güç dinimiz islam hayatın her ama her zerresinde mevcuttur buna kimyasıda fiziğide diğer bütün alanlarıda dahil
bu konunun komedi bölümünde açılması gerekti aslında!

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com