![]() |
Aşkıma Özel Sultan Seti - Sultan Altun Çifte Kumrular Gümüş Kolye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkıma Özel Sultan Seti - Sultan Altun Çifte Kumrular Gümüş KolyeAşkıma Özel Sultan Seti - Sultan Altun Çifte Kumrular Gümüş Kolye Aşkıma Özel Sultan Seti - Sultan Altun Çifte Kumrular Gümüş Kolye Şık tasarım kalp kutusu ile sevgilinize hediye edebileceğiniz özel bir armağan ![]() Benim aşkım benim sultanımdır diyorsanız bu hediye seti ile onu şimartarak farklı bir sürpriz yapabilirsiniz ![]() Osmanlı Parfümleri serisin''den Hatice Sultan kokusu ile sevgilinizi eşsiz kılın ![]() Bergamot, hanımeli, yasemin, gülhatmi, vişne, vanilya, zencefil, böğürtlen ve çikolata gibi birçok farklı karışımla bu büyüleyici koku teninizi temsil etmeyi bekliyor ![]() Çifte kumrular gümüş kolye ve farklı dillerde seni seviyorum kupa sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapın ![]() Özellikler 25 gr maj özlere sahip olmakla birlikte 200 gram''lık parfüme eş değerdir ![]() Kalıcılığı 8 ila 10 saat arasında tene göre değişir ![]() Sultan Altun Çifte Kumrular Gümüş Kolye Farklı Dillerde Seni Seviyorum Kupa''sı Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 05 ![]() ![]() 169,90 TL |
![]() |
![]() |
|