![]() |
Seni Seviyorum Çünkü Mesaj Kutusu - Sultan Altun Melek Gümüş Kolye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Çünkü Mesaj Kutusu - Sultan Altun Melek Gümüş KolyeSeni Seviyorum Çünkü Mesaj Kutusu - Sultan Altun Melek Gümüş Kolye Çiftlerin belkide en çok korktuğu soru '''' Beni Neden Seviyorsun ? '''' sorusudur ![]() Bazen bu soruya o anda verilecek cevap bulunamaz ve korkulan olur:) '''' Beni Neden Seviyorsun? '''' sorusuna tam 100 farklı şekilde cevap verebilirsiniz! Nasıl mı? ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiklerinizi şaşırtmanın vakti geldi!! Son derece sıradışı,romantik ve lezzetli bir hediye ![]() ![]() ![]() Farklı tasarımıyla göz alıcı 925 Ayar gümüş melek kolye özel kalp kutusunda sevgi sözcükleriyle sevgilinize, eşinize şık bir hediye ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Kıskanıyorsun beni,herşeyden,herkesten,kendi gözünden bile ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Güzelliğine melekler imreniyor ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Beni en çok sen güldürüyorsun ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Bana değer veriyorsun ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Bu soğuk günde bile içimi ısıtan bir esinti gibisin ![]() Seni Seviyorum Çünkü;Canımdan bir damlasın ![]() Kalp kutu İçerisinde: 100 Adet Seni Seviyorum Çünkü ile başlayan mesajlar ![]() 925 Ayar Gümüş Melek Kolye Özel Kutusunda Gönderilmektedir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 05 ![]() ![]() 89,90 TL |
![]() |
![]() |
|